logo

 

 

 

Kehtib alates 19.10.2014

 

 

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

7.00 7.00-8.30
Yin jooga / 90 min
7.00-8.30
Dynamic Flow / 90 min
7.00-8.30
Rocket I / 90 min
7.00-8.30
Yin jooga / 90 min

7.00-8.30
Rocket II / 90 min

8.00

 

 

     

9.00

09.00-10.30
Dynamic Flow / 90min

9.00-10.30
Rocket I / 90 min

9.00-10.30
Rocket II / 90 min
9.00-10.30
Vinyasa Flow / 90 min

09.00-10.30
Yin jooga / 90 min

10.00

 

 

     

11.00

 

 

 

 

12.00

 

 

 

 

 

13.00

 

 

     

14.00

 

 

     

15.00

 

 

   

15.00-16.00 Lastejooga

6-10 aastased / 60 min

16.00

 

 

     

17.00

17.30-19.00
Dynamic Flow / 90 min

17.30-19.00
Rocket I / 90 min

17.30-19.00
Dynamic Flow / 90 min

17.30-19.00
Rocket II / 90 min

17.30-19.00
Dynamic Flow / 90 min

18.00

 

 

 

   

19.00

19.20-20.50
Yin Yoga / 90 min
19.20-20.40
Ashtanga Vinyasa / 80 min

19.20-20.50
Yin Yoga / 90 min

19.20-20.40
Ashtanga Vinyasa / 80 min

 

 

 

Kehtib 25-31.05.2015

 

 

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

Laupäev

Pühapäev

7.00 7.00-8.30
Yin jooga / 90 min

7.00-8.30
Dynamic Flow

/ 90 min

7.00-8.30
Rocket I / 90 min
7.00-8.30
Yin jooga / 90 min

7.00-8.30
Rocket II / 90 min

 

 

8.00

 

 

         

9.00

09.00-10.30
Dynamic Flow

/ 90 min

9.00-10.30
Rocket I / 90 min

9.00-10.30
Rocket II / 90 min

9.00-10.30
Vinyasa Flow

/ 90 min

09.00-10.30
Yin jooga / 90 min

9.30-11.30 Yin-yang seeria / 120 min

 

10.00

 

 

        10-14.00 Hiina meditsiini loeng (30.-)

11.00

 

 

 

    14.00-19.00 Individuaalsed teraapiad

12.00

 

 

 

 

 

 

 

13.00

 

 

         

14.00

 

 

         

15.00

 

 

   

15.00-16.00 Lastejooga

6-10 aastased

/ 60 min

 

 

16.00

 

 

         

17.00

17.30-19.00
Dynamic Flow

/ 90 min

17.30-19.00
Rocket I / 90 min

17.30-19.00
Dynamic Flow

/ 90 min

17.30-19.00
Rocket II / 90 min

 

17.00-19.00 Sissejuhatus Tai-Chi’sse ja Qigongi (20.-)

 

18.00

 

 

 

 

18.00-20.00 Ophir

Biran’i sissejuhatav õhtu (tasuta)

   

19.00

19.20-20.50
Yin Yoga / 90 min

19.20-20.40
Ashtanga Vinyasa

/ 80 min

19.20-20.50
Yin Yoga / 90 min

19.20-20.40

Ashtanga Vinyasa

/ 80 min

   

19.00-22.00 Shamaanirännaku tseremoonia

(20.-)

 

 

Joogaruumis on oodatud kõik joogahuvilised. Kui sa oled varem joogaga kokku puutunud, siis võid julgesti tulla ükskõik millisesse tundi, sest meie tunnid on võrdlemisi sarnase intensiivsusega (va Yin jooga). Kui soov alles alustada joogaga, siis tule võimalusel kõigepealt mõnda õhtul kell 19.20 algavasse tundi, aga kui need ajaliselt ei sobi, siis tule varem. Peaasi on oma keha kuulata ja vastavalt oma võimetele liikuda!

 

Ashtanga Vinyasa 75 ja 90 ning Rocket I ja Rocket II tundides praktiseerime alati ühte ja sama kindlat seeriat. Dynamic Flow, Vinyasa Flow ja Yin jooga tunnid on alati pisut erineva ülesehitusega, erineva fookuse ja erineva intensiivsusega. Loe tundide täpsemat kirjeldust meie FB lehelt.


 

 

Nädalavahetuse hoiame pidevas muutuses. Hoia meel avatud, jälgi meie Facebooki ja lase end üllatada :)

Hinnad: 8 korra kuukaart maksab meil 39 eur-i ja limiteerimata kuukaart, millega võib Joogaruumi külastada nii palju kui hing ihkab ja keha nõuab, 47 eur-i. Mõlemad kuukaardid kehtivad 30 kalendripäeva. Neile, kes nii tihti joogatama ei jõua on meil välja pakkuda 10 korra kaart, mis kehtib 2 kuud ja maksab 59 eur-i. Ühekordne külastus maksab 9 eur-i (esimene külastus 5 eur-i) ja personaalne joogatund algajale või edasijõudnule 20 eur-i (60 min).


E-Mail:gerli@joogaruum.ee
Telefon: 522 2425 ( Gerli )

Telefon: 5663 2192 ( Epp-Maria )
Aadress: Ristiku 10, Tallinn

 

Joogaruum OÜ, Swedbank 221052383402